volg ons op FacebookTwitterLinkedin

Eckart en Vaartbroek komen in actie!

De Eindhovense wijken Eckart en Vaartbroek gaan in 2012 verder aan de slag met de leefbaarheid en veiligheid van de buurt. En natuurlijk staan de bewoners er niet alleen voor; ze kunnen rekenen op de enthousiaste inzet van een deskundig en krachtig team. Vanuit Buro Cement gaan Marc, Fatima, Jeroen en Silvia er helemaal voor. Gaan jullie ook voor een leuke wijk waar het prettig wonen is en waar je trots kan zijn op wat je samen allemaal doet en hebt bereikt? Maak de deur richting toekomst dan alvast maar open! Ontmoet ons team voor Eckart en Vaartbroek:

Nieuw!! Ook voor de periode 2014-2018 zal Buro Cement actief blijven in Eckart en Vaartbroek!! 

Ontmoet ons team voor Eckart en Vaartbroek:

Jeroen Pijnenburg

Fatima Achhoud Marc Min Silvia Pietersz

Jeroen Pijnenburg - heeft zijn sporen in het welzijnswerk ruimschoots verdiend. Als adviseur en interimmanager, maar ook als enthousiasmerend en verbindend opbouwwerker en uitvoerend jongerenwerker.

WHAT'S GOING ON

Op 1 januari 2012 is de pilot Bewoners aan Zet met een nieuwe welzijnsaanbieder voor Eckart en Vaartbroek gestart en met succes! De enthousiaste medewerkers en ondernemers van Buro Cement: Marc, Fatima, Silvia en Jeroen hebben het afgelopen jaar veel nieuwe wijkbewoners in beweging gezet. Er zijn bijna 100 activiteiten door en voor bewoners aangeboden en meer dan 50 nieuwe bewoners actief! Denk hierbij aan de nieuwe buurtwacht in Eckart maar ook aan het nieuwe welzijnsaanbod in JC de Vaart. Kijk hiernaast in de agenda!  

In 2013 zetten we deze lijn in Eckart en Vaartbroek voort. We gaan samen met u bouwen aan een sterke structuur van vrijwilligers in de wijk die het gehele welzijn gaan vormgeven. Voor 2013 staat één groot Buurtfeest gepland in Vaartbroek en komt er een kledingbank in Eckart i.s.m. de Jacobuskerk. Jongerencentrum de Vaart wordt het ontmoetingscentrum van de wijk voor jong en oud en wordt beheerd door de wijk zelf! Dit allemaal vanuit de de vraag en behoefte van u zelf. U maakt het verschil! Wij helpen u hier graag bij! Geheel volgens het nieuwe welzijnswerk! Vaartbroek en Eckart lopen hierin voorop! 

Bent u ook zo enthousiast over uw wijk en de nieuwe initaitieven en wilt u ook graag meewerken in deze nieuwe en dynamische sfeer? Meld u aan bij een van onze medewerkers of via info@burocement.nl

Wij zoeken nog buurtbewoners die:

willen meewerken aan de nieuwe wijkkrant, aan een groot buurtfeeest, die de algemene belangen van bewoners willen behartigen, die willen meewerken aan het opknappen van de Vaart en die nieuwe initiatieven of activiteiten voor jongeren en ouderen mee willen helpen opzetten.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als vrijwilliger of bezoeker tijdens een van onze vele initiatieven, projecten en activiteiten in de buurten Eckart en Vaartbroek !

 

  

 

Agenda

Twitter

> meer tweets