volg ons op FacebookTwitterLinkedin

Jeroen Pijnenburg

Jeroen is in eerste het aanspreekpunt voor het team Cement. Voor zowel de interne collega's als alle externe partners zoals de gemeente, de corporatie, welzijnsorganisatie, het onderwijs, diverse bewonersorganisaties, de winkeliers en natuurlijk de bewoners. Hij is oprichter en eigenaar van Buro Cement en werkt zowel op strategisch als uitvoerend niveau en kan hiertussen goed schakelen. 


Daarnaast is Jeroen bovenal de verbindende schakel tussen de diverse organisaties en bewoners in de wijken in Woensel-Noord. Hij zal zich vooral gaan richten op het opzetten en ondersteunen van diverse vormen van bewonersparticipatie. Dit om de sociale structuren van de wijken te versterken en om de mensen zoveel mogelijk bij hun eigen welzijn of leefbaarheid van de wijken te betrekken. Met als resultaat dat de bewoners het allemaal zelf ook gaan doen: zij worden eigenaar van hun eigen stukje welzijn!

Jeroen is dicht bij alle actieve bewoners en organisaties aanwezig, komt achter de voordeur en onderhoudt goede contacten met de diverse professionals in de wijk. Hij verbindt als het ware de vraag en aanbod met elkaar! Jeroen werkt voor alle doelgroepen van jong tot oud! Zijn focus ligt hierbij wel op de diverse bewonersorganisaties en de groeiende groep senioren.

Contact

Telefoonnummer: 06-10310172
E-mail: jeroen@burocement.nl

Agenda

Twitter

> meer tweets